biologikomeli
 
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε και το δεύτερο σεμινάριο μελισσοκομίας που διοργανώθηκε από την Bee Smart !!

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο δεύερος κύκλος σεμιναρίων μελισσοκομίας για αρχαρίους που διοργανώθηκε από την www.bee-smart.gr  από 26 - 04/05/2014.
 


Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμοι της Πάτρας αλλά και γενικά της  Δυτικής Περιφέρειας Ελλάδας το σεμινάριο μελισσοκομίας για αρχαρίους. Κατά την διάρκεια  του σεμιναρίου επιμορφώθηκαν για θέματα που αφορούν τα μελισσοκομικά φυτά, την τροφοδοσία των μελισσοσμηνών, τις ασθένειες των μελισσών και τους τρόπους πρόληψης και καταπολέμησής τους με συμβατικές και εναλλακτικές μορφές αντιμετώπισης, τα προϊόντα της κυψέλης και την συντήρησή τους κτλ.

Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω και πάλι τον αξιόλογο εισηγητή - καθηγητή - μελισσουργό κ. Θανάση Μητρούλια για την λεπτομερή παρουσίαση των διαφανειών αλλά και σημαντική βοήθεια που μας προσέφερε καθόλη την διάρκεια του σεμιναρίου.


Ευτυχώς και πάλι ο πολύ καλός καιρός, μας βοήθησε στην επιτυχή πρακτική εκπαίδευση των συμμετεχόντων όπου και απαντήθηκαν στον κάθε εκπεδευόμενο όλες οι απορίες του κατά την πρώτη του "στενή επαφή" με το μελίσσι!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμμετέχοντες αλλά και να καλωσορίσω όλους τους "νέους" μελισσοκόμους στην υπέροχη τέχνη της μελισσοκομίας!!
 
 *Θα ακολουθήσει και επόμενο σεμινάριο μελισσοκομίας για αρχαρίους και σεμινάριο Βασιλοτροφίας - Βασιλικού πολτού  καθώς διαπιστώθηκε έντονο ενδιαφέρον από μελισσοκόμους  οι οποίοι δεν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το σεμινάριο καθώς η συμμετοχή ξεπέρασε τον προβλεπόμενο αριθμό εκπαιδευομένων!!!


www.bio-meli.gr