biologikomeli
Στις 11 με 13 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό επιμελητήριο του Μπάρι στην Ιταλία, ο 8ος Διεθνής διαγωνισμός BIOLMIEL για την επιλογή των καλύτερων βιολογικών μελιών (γευσιγνωσία και ποιότητα) από όλο τον κόσμο.
Ο διαγωνισμός Biolmiel διοργανώνεται από την την CRA (Ερευνητική μονάδα για την παραγωγή μελιού) και την C.I.Bi (Ιταλική κοινοπραξία για τα βιολογικά προϊόντα) και αφορά Πιστοποιημένο, βιολογικό συσκευασμένο μέλι, με ετικέτα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες ανεξάρτητα με την επιτυχία/διάκριση στο διαγωνισμό, θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής καθώς και σχετική ανάλυση των δειγμάτων τους.
Η αποστολή από μέρους των ενδιαφερομένων  των δειγμάτων στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού
"CIBi
Via Ottavio Serena 37
70126
Bari
Italy

(phone/fax: + 39 080 5582512)
,
ή στον Φορέα που θα ανάλαβει την αποστολή των δειγμάτων απο την Ελλάδα (Κεντρικά Γραφεία του Οργανισµού ∆ΗΩ Αθήνα - Αριστοτέλους 38, Τ.Κ.104 33 6Ος όροφος, υπεύθυνη κα Μαρία Χουλιάρα 210 8224384), θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.

 Για τη συμμετοχή  είναι απαραίτητη η αποστολή τριών (3) συσκευασιών μελιού το λιγότερο 250gr η κάθε μια, σε γυάλινο βάζο, εκ των οποίων η μία θα πρέπει να είναι χωρίς ετικέτα καθώς και η αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη ( δείγμα 2013 επισυνάπτεται).

Βιολογική Μελισσοκομία Πάτρας - Βιολογικό μέλι bio-Μέλι