biologikomeli
Στις 23 Ιουνίου επισκέφθηκα ξανά τα μελίσσια μου στην Βυτίνα, με την προϋπόθεση να κάνω τους τελευταίους τρύγους και να αρχίζω σιγά σιγά να τα παίρνω...όπως και έγινε,  τρύγησα πάλι κάτι μέλια (δεν αναφέρομαι σε ποσότητα διότι πολύ συνάδελφοι μου την έπεσαν σε προηγούμενη ανάρτηση) και έκανα δυνατές συνενώσεις για να κρίνω την εξέλιξη της μελιτοφορίας και αυτήν την εβδομάδα.

Σε ένα άλλο κοπάδι χαμηλά στην Βυτίνα, η αλήθεια είναι ότι δεν βοήθησε το μικρόκλιμα τόσο καλά ώστε οι ποσότητες μελιού να είναι περιορισμένες.  Έτσι την επομένη, πήγα και τα έμασα τρώγοντας βέβαια την βροχή και το χαλάζι (άνοιξαν οι ουρανοί)!!!!



Τα δοχεία στην αποθήκη μου γεμίζουν σιγά σιγά, αλλά σε γενικές γραμμές με τα μελίσσια που είχα φέτος περίμενα πολύ περισσότερα απο την Βυτίνα όπου και μας χαρίζει το υπέροχο της Βιολογικό Μέλι Ελάτης "Βιο Μέλι".
Υγεία πάνω από όλα για να εξακολουθούμε να ασχολούμαστε με την αγαπημένη μας μέλισσα!

Η Βυτίνα πιστεύω και αυτήν την εβδομάδα ότι κάνει (αν και ακούω ότι στο χιονοδρομικό πάει καλά) και μετά πρέπει να κατεβαίνουμε σιγά σιγά στους κάμπους για επαναφορά των μελισσιών  μας!